Calendar of Events

 

 

FOREN 2020 - ENERGY TRANSITION IN SOUTH EAST EUROPE:
OPPORTUNITIES, CHALLENGES AND PERSPECTIVES

online, 6-10 septembrie 2020

       
Forumul Energetic al Europei Centrale și de Est, organizat la fiecare doi ani, este cel mai important eveniment al Consiliului Mondial al Energiei din regiune găzduit de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).Fiind un eveniment major al CME în 2020, se intenționează să sprijine misiunea CME de a informa dezbaterea energetică și de a crea un dialog cu privire la politicile energetice pentru un viitor energetic durabil.

Datorită participării unui număr mare de factori de decizie și a celor mai buni specialiști în domeniul energiei din regiune, FOREN este o platformă puternică pentru dialog, comunicare între țările regiunii CEE, menită să abordeze și să analizeze problemele majore și tendințele energetice, oferind în același timp recomandări relevante pentru factorii de decizie guvernamentali, corporativi și academici, pentru un viitor durabil în lume. FOREN reprezintă, de asemenea, o platformă ideală pentru cooperarea regională, care vizează îmbunătățirea securității energetice.

FOREN 2018, a reunit peste 550 de delegați din peste 15 țări, factorii de decizie din companii private și de stat din industria energetică, manageri de top și membri ai comisiilor naționale WEC din regiunea CEE, oficiali de rang înalt din autoritățile guvernamentale, locale și regionale, factorii de decizie din cadrul companiilor de energie naționale și străine, reprezentanți de seamă ai mediului academic și educației, investitori și dezvoltatori, experți de renume din institutele de cercetare, dezvoltare și ITC.

Anul acesta va avea loc cea de a 15-a ediţie organizată de CNR-CME începând din anul 1992, în perioada 6-10 septembrie 2020, la Vox Maris Grand Resort, Costinești, România. Tema evenimentului va fi  ENERGY TRANSITION IN SOUTH EAST EUROPE: OPPORTUNITIES, CHALLENGES AND PERSPECTIVES și va cuprinde:

⦁ 10 evenimente principale
⦁ 5 secțiuni de comunicări științifice
⦁ Expoziție internatională
⦁ 17 mese rotunde la nivel corporate

Înregistrarea și participarea în cadrul sesiunilor acestui eveniment se realizează prin  completarea Formularului de Înscriere Participanți și plata în prealabil a taxei de participare. Membrii Petroleum Club România vor beneficia de discount de 15% din taxa de participare.

Pentru mai multe detalii legate de desfășurarea FOREN 2020 vă rugăm să accesați pagina www.cnr-cme.ro sau să contactați organizatorii evenimentului la adresa foren2020@cnr-cme.ro


Formular inscriere FOREN 2020 early bird 30 iunie 2020

Program preliminar (EN, 1 aprilie)

Timetable (1 aprilie)

Call for Papers (1 aprilie)

   
     

Home | Statut | Membri | Detalii Inscriere | Evenimente | Link-uri utile | Contact