Calendar of Events

 

 

Trenchless Romania Conferință &Expoziție

15 iunie 2017, Hotel Caro Club București

       
Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a doua ediție a evenimentului internațional Trenchless Romania Conferință și Expoziție, cel mai important eveniment din regiune, dedicat sectorului de tehnologii fără săpătură, care va avea loc în data de 15 iunie la Hotel Caro Club București.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în data de 18 mai 2016 și a reunit peste 200 de companii din România și din străinătate specializate în domeniul tehnologiilor trenchless. La eveniment au fost prezentate cele mai noi tehnologii de instalare, înlocuire și reabilitare a conductelor de utilități publice precum apă, gaz, canalizare prin metode de subtraversare fără șanț deschis.

Trenchless Romania Conferință și Expoziție 2017 va prezenta utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.

Tehnologiile de subtraversare fără șant deschis sunt soluția optimă pentru instalarea, realibilitarea sau înlocuirea utilităților subterane, mai ales în zonele urbane unde traficul auto și pietonal sunt foarte aglomerate. Metodele de forare fără şanţ deschis pot fi utilzate şi pentru instalarea, reabilitarea şi înlocuirea utilităţilor subterane situate în zone sensibile din punct de vedere ecologic şi locaţii în care accesul este limitat din cauza existenţei unor structuri de construcţie şi vegetaţie.

Evenimentul este susținut de GSTT (German Society for Trenchless Technology) și ROSTT (Romanian Society for Trenchless Technology) și se desfășoară sub inițiativa producătorului german Tracto-Technik Gmbh. De asemenea, parteneri ai evenimentului sunt ARA (Asociația Română a Apei),  ADUC (Asociația Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcții), ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții), PSC (Patronatul Societăților de Construcții), Petroleum Club Romania.

Pentru mai multe detalii despre eveniment ne puteți contacta: Maria Nae, maria.nae@masinisiutilaje.ro, mobil 0724-550830Formular de inregistrare

Programul evenimentului

   
     

Home | Statut | Membri | Detalii Inscriere | Evenimente | Link-uri utile | Contact